17. 1. 2010

CZJUG Leden 2010

Roman Pichlík alias Dagi poslal na CZJUG mailing list zprávu o chystaném lednovém CZJUG srazu (celé znění viz java.cz).

Konat se bude 25.1. od 19:00 v posluchárně S5 na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy Univerzity na Malostranském náměstí 25, Praha 1

Tentokrát bude variace témat docela pestrá, protože se bude (a pokud vím tak historický poprvé) přednášet stylem tzv. "lighting talks", coz jsou krátké prezentace na dané téma v rozsahu několik minut.

Zatím jsou oznámeny tyto témata:

  • Zajimavosti z Google Maps API
  • Closures v JDK 7
  • node.js - Evented I/O for V8 javascript
  • Stvorenie startupu za 7 dni. Od napadu po prveho zakaznika
  • JBoss Snowdrop - Snowdrop is a utility package that contains JBoss-specific extensions to the Spring Framework.

Pokud chcete sami přispět pošlete mail na czjug@java.cz. Těším se hlavně na "node.js" a "Zajímavosti z Google Maps API". Určitě stojí za to přijít. Já osobně začal chodit pravidelně zhruba od druhé poloviny roku 2009 a nelituju a jsem přesvědčen, že přidaná hodnota je vysoká. Kromě toho se na každém setkání pořádá soutěž (typu otázka do publika a správná odpověd = věcná cena) - já už takhle získal knihu nebo se možná sluší řict bibli o concurrent programování v jave - Java Concurrency in Practice od Briana Goetze (na setkání v 10.řijna 2009 - na stránkách CZJUGu jsou linky na prezentace a video z akce) . Ještě jednou zpětně díky Kelly Services za výbornej nápad vyměnit pizza-sponzoring za něco opravdu užitečného.

Takže uvidíme se tam.